Tong Fu i Smaki z Polski zapraszają do wzięcia udziału w super konkursie!
Weź udział w konkursie Smaki z Polski i Tong Fu!
Chcesz skosztować pysznej chińskiej kuchni? Przygotowanej przez samego Mr.Zou Xiang oraz napoju łączącego w sobie tradycyjne smaki z Chin i Polski przyrządzonego przez Michała Nowaka ?
Nic trudnego, wystarczy tylko polubić https://www.facebook.com/SmakiZPolski?fref=ts oraz https://www.facebook.com/TongFuTeaHouseWhiskeyBar?fref=ts i udostępnić informację o konkursie na własnym profilu!
Z pośród tych, którzy to uczynią wylosujemy osobę, która otrzyma podwójne zaproszenie na przygotowany przez Mr.Zou Xiang pyszny posiłek, a Michał Nowak przygotuje wyjątkowy napój.
Konkurs trwa tylko tydzień do 26 stycznia.
Oczywiście w konkursie mogą uczestniczyć wszystkie osoby, które już polubiły nasze strony, wystarczy udostępnić informację o konkursie na własnym profilu.
O Tong Fu na Smaki z Polski:
https://www.smakizpolski.com.pl/tong-fu-tea-house-whisker-bar/#posts
https://www.smakizpolski.com.pl/przepisy/tong-fu/
Dlaczego warto wziąć udział? Oferujemy dla Wygranych nie tylko cocktail czy posiłek, ale również doznania, których nie znajdziecie w żadnym innym miejscu… wprowadzimy Was w kulturę chińską, pokażemy jak przygotować dany napój alkoholowy, sprawimy by ten dzień nigdy nie został zapomniany!
Komentarze
Portal Smaki z Polski to inicjatywa na rzecz odrodzenia i popularyzacji polskiej kuchni. Publikujemy przepisy na polskie dania, porady dotyczące polskiej zdrowej żywności oraz cykle tematyczne mówiącej o historii polskiej kuchni od czasów dawnych Słowian po współczesne. Zajmujemy się również polskim rolnictwem i współpracujemy z kilkudziesięcioma producentami z całej Polski. Naszym partnerom zapewniamy nie tylko promocję w grupie docelowej, ale również możliwość sprzedaży ich produktów na naszej platformie sprzedażowo-zakupowej Naszryneczek.pl, która jest skierowana nie tylko do klienta indywidualnego, ale również instytucjonalnego.
Zajmujemy się również historią i kulturą Polski, współpracujemy z muzeami, teatrami oraz organizacjami trzeciego sektora. Nasz zespół liczy prawie 40 osób, a każda z nich ma unikatowe spojrzenie zarówno na Polskę, jak i na rodzime kulinaria. Wśród naszych członków na szczególną uwagę zasługują pisarz i dziennikarz Wiesław Kot, publicysta i pisarz Piotr Gajdziński, pisarz Witold Jabłoński oraz dziennikarka Joanna Włodarska.