Papryczki nadziewane, czyli niesamowita przekąska na spotkania i imprezy! Tylko na portalu Smaki z Polski!
Masz ochotę spróbować czegoś innego niż zwykle? Czemu nie spróbować nadziewanych i marynowanych papryczek? Wierzcie mi! Są naprawdę warte krótkiej chwili, którą przeznaczymy na ich przygotowanie!
Składniki:
- papryczki cherry
- kapusta kiszona
- ogórek kiszony
- czosnek marynowany
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki, w odpowiednio wybranych przez siebie proporcjach, należy umieścić w papryczce a następnie zamarynować!
Smacznego!
Klaudia Bąk
Komentarze
Portal Smaki z Polski to inicjatywa na rzecz odrodzenia i popularyzacji polskiej kuchni. Publikujemy przepisy na polskie dania, porady dotyczące polskiej zdrowej żywności oraz cykle tematyczne mówiącej o historii polskiej kuchni od czasów dawnych Słowian po współczesne. Zajmujemy się również polskim rolnictwem i współpracujemy z kilkudziesięcioma producentami z całej Polski. Naszym partnerom zapewniamy nie tylko promocję w grupie docelowej, ale również możliwość sprzedaży ich produktów na naszej platformie sprzedażowo-zakupowej Naszryneczek.pl, która jest skierowana nie tylko do klienta indywidualnego, ale również instytucjonalnego.
Zajmujemy się również historią i kulturą Polski, współpracujemy z muzeami, teatrami oraz organizacjami trzeciego sektora. Nasz zespół liczy prawie 40 osób, a każda z nich ma unikatowe spojrzenie zarówno na Polskę, jak i na rodzime kulinaria. Wśród naszych członków na szczególną uwagę zasługują pisarz i dziennikarz Wiesław Kot, publicysta i pisarz Piotr Gajdziński, pisarz Witold Jabłoński oraz dziennikarka Joanna Włodarska.